Küchenmeister směs na chleba wellness energy 500g
Kód: KM14-111Detailní popis produktu
Chlebové směsi - Wellness Energy / kompletní chlebová směs
Kompletní chlebové směsi jsou Vaším velkým pomocníkem pro přípravu chutného čerstvého domácího chleba. Chlebové směsi jsou vhodné pro pro použití v domácích pekárnách.
Tato chlebová směs obsahuje 5 druhů obilovin - pohanku, jáhly, oves, žito, pšenici a 4 druhy semen - slunečnicová, sezamová, lněná a dýňová. Svým složením odpovídá především potřebám ženského organismu a proto je určena hlavně pro ně. Zvláště pohanka a jáhly jsou dietology vyzdvihovány pro svůj vysoký obsah vlákniny a semena s vysokým obsahem živin zase dodávají tělu energii, zlepšují chuťové vlastnosti chleba a přispívají k dlouhodobému pocitu sytosti.
Při pravidelné konzumaci tohoto chleba si zajistíte příjem vyvážené a pestré stravy a tím i dodržování zdravého způsobu života.
Návod na pečení chleba v domácí pekárně
Do pečící formy nalijeme 300 ml vlažné vody (25°C) a přidáme balíček směsi (500 g). Zvolíme některý z programů v trvání od 2,5 - 3 hod (většinou základní). Pokud má pekárna jen program delší, snížíme trochu teplotu vody, aby chléb nepřekynul. Naopak při kratším programu teplotu vody zvýšíme. Po upečení chléb vyklopíme a necháme vychladnout.
Složení: pšeničná mouka celozrnná (48%), slunečnicové semínko (14%), ovesné otruby (10%), pohanka (5%), jáhly (5%), žitná mouka (5%), sezamové semínko (2,3%), dýňové semínko (1,7%), lněné semínko (1,7%), sušený žitný kvásek, fruktóza, sladový výtažek, pšeničná sladová moučka, sušené droždí, jedlá sůl s jodem, okyselovací prostředek (kyselina jablečná), prostředek na ošetření mouky (kyselina citrónová), kyselina listová
Datum min. trvanlivosti: uvedeno na horní části obalu
Hmotnost balení: 500g
Skladovat v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Domácí pekárny |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.