Elektrický pečící hrnec Remoska P32/01 4l Prima
Kód: REOP3201Související produkty
Detailní popis produktu
Nová verze klasické elektrické pečicí mísy Remoska® P32/01 4 l Prima * Nízká spotřeba (jen 580W) * Odnímatelný kabel * Servírovací stojan – opatřen uchy pro pohodlné servírování přímo na stole * Objem 4 litry (ideální pro 4 a více členné rodiny) * Nepřilnavý povrch Teflon® Classic (nic se nepřipálí, snadná údržba) * Využitelný objem: 4 l (4 a více porcí) * Průměr mísy: 29 cm * Výška mísy: 11 cm * Doporučená výška pokrmu: 7,5 cm * Váha 3 kg * Optimální teplota 160 – 180 stupňů * Pečení shora, rovnoměrný rozvod tepla do stran a do spodní části * Pokrm se nevysušuje, zachovává si svou vůni Skládá se ze tří částí: 1) Víko s topným tělesem: Horní část víka je vyrobena z nerezového plechu.
Dolní část víka je z hliníku a je potažena nepřilnavým
povrchem Teflon® Classic.
Přebytečná pára, vznikající při pečení, je odváděna dutými šrouby ve víku.
Pečicí víko nemá skleněné okénko.
Přívodní kabel s euro konektorem a evropskou zástrčkou
(nebo dle požadavků zahraničních odběratelů) je odnímatelný od držadla.
Vypínač je umístěn na horní části držadla, tak aby kontrola
stavu zap/vyp byla možná v jakékoliv poloze.
Umístění vypínače na horní části držadla usnadňuje ovládání
pro praváky i leváky.
Víko je navrženo tak, aby mohlo být položeno na pracovní plochu
topnou částí směrem vzhůru.
2) Mísa: Mísa je vyrobena z hliníku (pro dobrý přenos tepla z víka na mísu)
a její vnitřní i vnější část je povrchově potažena materiálem Teflon® Classic.
3) Stojan: Stojan je vyroben z tepelně odolného plastu.
Součástí stojanu jsou velká držadla usnadňující manipulaci.
Funkce hrnce | peče | |
Objem hrnce / pánve | 4 | l |
Příkon hrnce / pánve | 580 | W |
Displej | bez displeje | |
Časovač/minutka | ne | |
Nastavitelná teplota | ne | |
Funkce držení teploty | NE |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Elektrické hrnce |
---|---|
Hmotnost: | 4.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář